Pàgines

dimecres, 23 d’octubre del 2013

23 d'Octubre

-A classe hem explicat el tema de la dièresi. Afegim a les explicacions del Quadern, un esquema que he fet a la pissarra. Acabeu les activitats del Quadern de l'accentuació i de la dièreis i feu-ne l'autocorrecció.
-Hem fet el dictat "El jutge":

El jutge


No és gens estrany que hom recórrega a la mitologia per explicar el caràcter sobrehumà, i potser també inhumà, inherent a la funció d'administrar justícia. Per a uns, el jutge és Júpiter: per a altres, Hèrcules; potser, també Hermes. I també hi ha qui davant la impossibilitat de trobar cap divinitat que tinga tots els requisits recorren al santoral diví i fins i tot al mateix diable, i afirmen que el jutge posseeix alguna cosa del justicier Ariel, de Prometeu i de Júpiter, amb alguns aspectes de Mefistòfil, probablement perquè com els mortals, tinga alguna cosa de pervers.

-L'última part de la classe l'hem dedicada a xarrar sobre la nova llei d'educació, la LOMQE (LOMCE en castellà).

-Ja sabeu que us anime a participar en la part oral. Estic content amb els companys que sempre hi participen, però m'agradaria que la resta de companys us hi afegireu. Recordeu que l'examen també té una part oral i, com més hi participeu, més hi aprendreu.

SALUTS! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada